GIAD 2020 - Presentatör:

Maria Wall Petrini

VD, LFV Aviation Consulting

LFV är Sveriges ledande aktör inom flygtrafikledning för civil och militär luftfart med tillhö­rande tjänster. Våra flygledare leder dagligen cirka 2 000 flygplan i svenskt luftrum. Vi har lång erfarenhet av att tillhandahålla konsulttjänster till kunder såväl i Sverige som internationellt. Genom olika samarbeten är vi med och effektiviserar det europeiska luftrummet.

 

LFV fokuserar på forskning och utveckling med smarta lösningar för morgondagens flyg för att möta nya förutsättningar för kapacitet, tillgänglighet och hållbarhet. Vi arbetar aktivt med digitalisering och var först i världen med flygtrafikledning på distans som är ett helt nytt sätt att bedriva flygtrafikledning.

 

LFV är en attraktiv arbetsgivare i en spännande bransch som ständigt utvecklar verksamheten genom forskning och utveckling via samarbeten med olika universitet, internationella samarbeten och teknik.

 

LFV har cirka 1100 anställda och omsätter 3,1 miljarder kronor. Merparten av dom anställda arbetar som flygledare och ingenjörer.

LFV_LOGO_ORANGE_RGB_TAGLINE_DIGITAL.jpg
Maria Wall Petrini LFV dec2019 200x200px